SPR : Spiritual Restructuring

 

 

SPR is een systeem van energetische therapie

 

SPR werkt als volgt:
 
De energieën identificeren en vrijmaken die de problemen veroorzaakt hebben en bijgedragen hebben tot een mentaal, emotioneel en fysiek trauma.


De negatieve blokkades en energieën uit de organen en klieren vrijmaken zodat de energie in het lichaam vlot kan circuleren.


De Chakra's, Aura's en functies van het lichaam in evenwicht brengen.

 

SPR is gebaseerd op de volgende principes:


De Energie voor universele genezing bestaat en is beschikbaar op eenvoudig verzoek.


De gedachte volgt de intentie.


Het lichaam heeft intelligentie en bevat al de kennis, de wijsheid, het licht en het begrip van het Universum. Het lichaam is het fysieke vehikel van de Geest en weet wat het nodig heeft om te genezen. 


De wet van de actie-geest: u genereert zelf wat u in uw achterhoofd houdt en laad dit met positieve energie. Sommige gezondheidsproblemen kunnen beïnvloed worden door negatieve gedachten ('Ik zal nooit genezen') die vol energie, angsten, vrees, haat, enz. zitten. Dit kan een negatief effect hebben op het leven en ervoor zorgen dat de pijn aanhoudt. De problemen keren steeds terug, in onze gezondheid, in ons dagelijks leven, in onze relaties of in andere vormen. De energetische gedachten genereren resultaat; het is dus belangrijk om positieve gedachten te hebben en ze met liefde te laden. En dan hoeft u alleen maar het resultaat af te wachten.

Verloop van een sessie:
 
Ontspanning dankzij een relaxerende muziek


Volledige analyse van het lichaam


Opzoeking van de bron van het probleem


De Chakra's in evenwicht brengen

 

Activering van de energieën in het Aura
 

De sessie vind plaats op afstand via Skype of Zoom.