Impatiens: u vindt dat het niet snel genoeg gaat? Je bent ongeduldig, onder druk, ... de bloesem van Impatiens kan helpen. Deze zal u kalmte, rust en geduld brengen.

 

Star of Bethlehem: kan helpen om rouw, verdriet en de schok te verwerken en biedt u troost en innerlijke rust.

 

Hornbeam: het is maandag morgen en u hebt het moeilijk om aan uw dag te beginnen. De bloesem van hornbeam kan u helpen met het opstarten van de dag.

 

Olive: u bent moe, zonder energie, uitgeput? De bloesem van Olive (olijf) kan u helpen om uw krachten te herstellen en een rustgevende slaap te hebben.

 

Mimulus: u bent verlegen en u krijgt rode wangen zodra men u aanspreekt : dan kan de bloesem van mimulus u helpen.

 

Red Chestnut: u bent angstig zodra uw kinderen het huis uitgaan, u bent bang dat hen iets overkomt. De bloesem van red Chestnut kan u helpen.

 

Rock Rose: volle paniek, u bent doodsbang door plotse evenementen, u wordt wakker door nachtmerries. De bloesem van Rock Rose kan u helpen.

 

Cherry Plum: u voelt dat de druk stijgt, dat u gaat ontploffen. De bloesem van Cherry plum kan u helpen om stoom af te laten.

 

Aspen: u hebt een slecht voorgevoel, u bent angstig zonder reden : de bloesem van Aspen kan u helpen.

 

Cerato: u twijfelt aan een beslissing die u moet nemen? U vraagt de mening van anderen? De bloesem van Cerato kan u helpen.

 

Scleranthus: koop ik deze jurk in het blauw of in het rood? U hebt moeite om een keuze te maken tussen 2 opties, dan kan de bloesem van Scleranthus u helpen.

 

Gentian: door een kleinigheid geeft u op, u stopt ermee, de bloesem van Gentian kan u helpen om deze hindernis te overwinnen en verder te gaan.

 

Gorse: u hebt de indruk dat alles verloren is? U hebt geen hoop meer, de bloesem van Gorse kan u helpen om terug hoop te krijgen.

 

Wild Oat: ik wens mijn leven te veranderen maar wat moet ik doen? De bloesem van Wild Oat kan u helpen om uw weg te vinden.

 

Clematis: je leeft met je hoofd in de wolken, u hebt geen concentratie? De bloesem van Clematis kan u hiermee helpen.

 

Honeysuckle: u denkt voortdurend aan de goede oude tijd? De bloesem van Honeysuckle kan u hiermee helpen.

 

Wild Rose: u hebt de strijd opgegeven, u leeft zonder emoties? De bloesem van Wild Rose kan u helpen.

 

White Chestnut: u piekert en hetzelfde verhaal komt voortdurend in uw hoofd en laat u niet met rust. De bloesem van White Chestnut kan u helpen om een helder inzicht te hebben.

 

Mustard: u zit in een dipje, u bent droevig, er is een donker wolkje boven uw hoofd maar hier is geen reden voor. De bloesem van Mustard kan u helpen om een beter inzicht te hebben.

 

Chestnut Bud: u maakt constant dezelfde fout, u vervalt steeds in hetzelfde patroon. De bloesem van Chestnut Bud kan u helpen om van uw ervaringen te leren.

 

Water Violet: u blijft graag alleen maar tegelijkertijd voelt u zich eenzaam, u hebt het moeilijk om u met anderen te binden? De bloesem van Water Violet kan u hiermee helpen.

 

Heather: Zodra u iemand tegenkomt praat u zonder te stoppen, u voelt zich zo eenzaam dat u van deze ogenblikken profiteert, u hebt de indruk dat niemand naar u luistert. De bloesem van Heather kan u helpen om u te uiten en ook om naar de anderen te kunnen luisteren.

 

Agrimony: ik lijd, ik heb pijn, ik ben zo moe maar in publiek verstop ik alles achter een mooie glimlach waarbij ik zeg dat alles goed gaat. De bloesem van Agrimony kan u hiermee helpen.

 

Centaury: U bent steeds ten dienste van anderen en u kan niet nee zeggen ? De bloesem van Centaury kan u helpen, om de anderen te helpen en tegelijkertijd uzelf te respecteren.

 

Walnut: u bent overgevoelig, u neemt alle negatieve energie die rondom u is over? De bloesem van Walnut kan u helpen om u te beschermen.

 

Holly: u bent jaloers, woedend, u hebt zin op wraak? De bloesem van Holly kan u helpen om u open te stellen voor onvoorwaardelijke liefde.

 

Larch: u hebt geen zelfvertrouwen, u denkt dat u er niet zult komen? De bloesem van Larch kan u helpen om uzelf beter te evalueren en om positief door te gaan met uw projecten.

 

Pine: U hebt een schuldgevoel, alles is uw schuld, u bent dit of dat niet waard. De bloesem van Pine kan u helpen om uw verantwoordelijkheden op een realistische manier te aanvaarden en u tevreden te stellen met uw overwinningen.

 

Elm: u bent ondergedompeld onder uw verplichtingen, u geraakt niet aan het einde van alles wat u moet doen, u weet al lang niet meer hoe u eraan moet beginnen? De bloesem van Elm kan u helpen om uw prioriteiten te stellen en je te organiseren.

 

Sweet Chestnut: u bent hopeloos, u denkt er is niets meer te doen. De bloesem van Sweet Chestnut kan u helpen om de situatie te aanvaarden en los te laten.

 

Willow: ik heb niets gedaan om dit waard te zijn, waarom overkomt het altijd mij? De bloesem van Willow kan u hiermee helpen.

 

Oak: u houdt alles vast en laat niets los, onmogelijk om u te stoppen. De bloesem van Oak kan u helpen om het langzamer aan te doen voordat het te laat is.

 

Crab Apple: u houdt niet van uzelf? U vindt u te dik, te wit, u hebt puistjes en u vindt dat walgelijk! De bloesem van Crab Apple is een zuiverende bloesem.

 

Chicory: u maakt zich zorgen over de andere maar u krijgt niets van attentie terug? De bloesem van Chicory kan u helpen om te geven zonder iets terug te verwachten.

 

Vervain: u wilt absoluut de mensen overtuigen, u bent een idealist? De bloesem van Vervain kan u helpen om uw enthousiasme te matigen.

 

Vine: doe dit, doe dat, u geeft opdrachten langs alle kanten! De bloesem van Vine kan u helpen om een zachtere leiding te geven.

 

Beech: U kan niets meer verdragen, u bent intolerant, u bent geïrriteerd door het gedrag van anderen ? De bloesem van Beech kan u helpen om uw tolerantieniveau te verhogen.

 

Rock Water: u dwingt u een discipline op, u bent strikt, u toont het goede voorbeeld aan anderen? Rock water kan u helpen om de hoeken te verzachten.