Agenda  workshops en opleidingen

1-daagse opleiding Access Bars

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspu...nt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je

opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles

hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Hoe gebeurt een Access Bars class?
Programma :
We kijken een kort filmpje met uitleg van Gary Douglas en Dr.Dain Heer.
Je krijgt een Bars manual en een “head chart” met foto’s en de basis tools van Access Consciousness.
Je krijgt 2 keer de complete Bars behandeling en je zal ook 2 keer een complete Bars behandeling geven.

Je ontvangt een certificaat aan het einde van de dag.

Investering in jezelf is € 300,- voor de eerste klas - € 150,- indien het duw 2de of 3de klas is - € 150,- voor tieners van 16 of 17 jaar - heb je een kind die ook interesse heeft? Kom dan samen! Kinderen t/m 15 mogen GRATIS mee.

Thee, koffie, sap, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen staan de hele dag klaar. Je zorgt zelf voor een lichte lunch.

Zou deze dag een bijdrage voor je zijn?

 

VOLGENDE DATA

 

19/12/2019 in Ruisbroek - Vlaams Brabant

17/01/2020 in Ruisbroek - Vlaams Brabant

21/02/2020 in Ruisbroek - Vlaams Brabant 

20/03/2020 in Ruisbroek - Vlaams Brabant

 

Is er geen datum dat bij u past?  Neem gerust contact op om een datum te plannen.

Info@sarah-brasseur.com