Energetische therapiëen

Dankzij de energetische therapieën kunnen de blokkeringen en spanningen in het lichaam of in de geest verwijderd worden en de chakra’s en het aura opnieuw in evenwicht gebracht worden.

Voor het lichaam : de energetische therapieën hebben een effect op de occasionele of terugkomende fysieke pijnen, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, menopauze, stoornissen in de bloedsomloop, vermoeidheid, burn-out, stress, angst, depressie, slaapstoornissen, enz.

Voor de geest : ze hebben een impact op de emotionele schokken van het verleden of het heden, de moeilijkheden om zijn emoties uit te drukken, om nee te zeggen, droefheid, aanvaarding, trauma, terugkerende schema’s, enz.

Ik heb gekozen om met die therapieën te werken omdat ze elkaar zo perfect aanvullen.

De techniek SRT werkt op de blokkeringen van de ziel, de techniek SPR op de energetische blokkeringen van het lichaam op bepaalde punten. Het Reiki werkt op de energetische velden van het lichaam en de ziel. De Bachbloesem-therapie brengt de emoties in evenwicht.

De energetische therapieën en de Bachbloesem-therapie werken harmonieus met andere vormen van behandeling samen - inclusief met geneesmiddelen, maar kan ze niet vervangen.

Spiritual response Therapy

Dankzij SRT kunt u de blokkeringen, angsten, geloven en negatieve energieën uit het verleden, het heden en voor de toekomst verwijderen. Ze worden door positieve energieën vervangen die u meer vrijheid en veranderingen geven.

Spiritual Restructuring

Spiritual Restructuring is een methode om de blokkeringen en de spanningen te verwijderen van het lichaam, de organen en de hersenen, en om de chakra’s en het aura opnieuw in evenwicht brengen.

Reiki

Het Reiki is een energetische therapie om onze hele wezen harmonieus te herenigen. Dankzij het Reiki kunnen we ons ontspannen, raken we verlost van de energetische blokkeringen, versterken we ons immuunsysteem, …
Dankzij het Reiki werken we opnieuw met onze innerlijke genezer samen.

Bachbloesem-therapie

De bedoeling van de Bachbloesem-therapie is sommige negatieve gemoedstoestanden of karaktertrekken te identificeren (ongeduld, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, jaloezie,...) zodat we die energieën positief leren gebruiken en het contact terugvinden met onze eigen krachten om te genezen of tot onze essentie terug te gaan.